logo
Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας και λύστε κάθε πρόβλημα που έχει να κάνει με απώθηση πτηνών, τρωκτικών, εντόμων και γατών.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Type what you are searching for:

Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]
 

Λύσεις για Αεροδρόμια

Τα αεροδρόμια προσελκύουν πουλιά και άλλα ζώα εις βάρος των εργαζομένων, των πιλότων, των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, και των επιβατών.

Η διατήρηση των αεροδρομίων ελεύθερα από τα πτηνά και από άλλα ζώα συντελεί στην ασφάλεια, στην αισθητική, και στη δημόσια εικόνα του επαγγελματισμού του αεροδρομίου.  Η εξάλειψη της παρουσίας αυτών των ζώων από τα αεροδρόμια και τους αεροδιαδρόμους μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο συγκρούσεων με πτηνά, τα περιττώματα των πτηνών, τα έξοδα επισκευών, και πολλά ακόμα.

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Άμυνας για την Περιβαλλοντική Αριστεία (NDCEE), πραγματοποιούνται κατά προσέγγιση περίπου 5.000 συγκρούσεις με πτηνά κάθε χρόνο, γεγονός που στοιχίζει στον αεροπορικό κλάδο κατά προσέγγιση 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε ζημιές και επισκευές. Οι συγκρούσεις με πτηνά μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στα αεροσκάφη, ενώ μπορούν ακόμα να θέσουν τις ζωές των επιβατών και του πληρώματος σε σοβαρό κίνδυνο.  Η προσθαλάσσωση στον ποταμό Χάντσον έδειξε στον κόσμο πώς μία σύγκρουση με πτηνά μπορεί εύκολα να θέσει ένα μεγάλο επιβατικό αεροσκάφος εκτός λειτουργίας.  Ευτυχώς, σε αυτή την περίπτωση, επιβίωσαν και οι 155 επιβάτες. Πέραν της εναέριας απειλής από τη σύγκρουση με πτηνά, τα επιβλαβή πτηνά μπορούν επίσης να προκαλέσουν βλάβη σε πολύτιμο εξοπλισμό και σε αεροσκάφη που βρίσκονται στα υπόστεγα ή και να προκαλέσουν φθορές σε δημόσιους χώρους, όπως στους αεροσταθμούς και στους χώρους στάθμευσης.

 

Τρόποι απώθησης πτηνών:

Ισχυρές συσκευές παραγωγής ήχων:  Οι συσκευές παραγωγής ήχων, όπως το Mega Blaster PRO χρησιμοποιούν ενδιάμεσες κραυγές εκφοβισμού ώστε να τρομάξουν μακριά τα πτηνά.  Τα πτηνά αναγνωρίζουν την περιοχή ως μία επικίνδυνη ζώνη και εκδιώκονται για μέχρι και 121 στρέμματα.  Οι συσκευές συνοδεύονται από έναν πύργο 20 ηχείων και 2 ενισχυτές υψηλής απόδοσης, ενώ το προϊόν είναι πλήρως προστατευμένο από τα καιρικά στοιχεία.

Υγρό απώθησης πτηνών:  Τα υγρά απώθησης πτηνών, όπως το υγρό Bird Stop δημιουργεί ένα αόρατο φράγμα που ερεθίζει το τρίδυμο σύστημα των πουλιών, επιφέροντας μία ισχυρή αλλά ακίνδυνο αποτέλεσμα. Απλά εφαρμόστε την ουσία στο γρασίδι, στα χόρτα ή σε άλλες επιφάνειες για να απωθήσετε τα πτηνά από το να τρέφονται, να κουρνιάζουν, και να προσγειώνονται σε αυτά τα σημεία.

Αντικείμενα οπτικού εκφοβισμού:  Διατίθενται διάφορα προϊόντα οπτικού εκφοβισμού για την εκδίωξη των πτηνών: Terror Eyes, Prowler Owl, και 3D-Coyote.  Αυτά τα αντικείμενα αποτροπής εγκαθίστανται εύκολα και γρήγορα, ενώ είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.  Χρησιμοποιώντας πιστά αντίγραφα θηρευτών και τρομακτικών στοιχείων, τα πτηνά θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τον χώρο σας.  Το Gator Guard μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την προστασία μεγάλων επιφανειών νερού κοντά σε αεροδρόμια.

Μπάλες πτηνών: Οι επιπλέουσες μπάλες πτηνών αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή για τις λίμνες συγκράτησης των αεροδρομίων.  Αυτές οι μπάλες διώχνουν τα υδρόβια πτηνά, όπως τις χήνες, τις πάπιες, και τους γλάρους, καλύπτοντας πλήρως την επιφάνεια του νερού και μη αφήνοντάς τα να προσγειωθούν.  Οι μπάλες επιτρέπουν τη διείσδυση της ηλιακής ακτινοβολίας, ώστε να διατηρείται το οικοσύστημα του νερού.   Η ανάπτυξη βακτηριδίων και βλάστησης πάνω στις μπάλες δεν αποτελεί πρόβλημα, λόγω της συνεχούς κίνησης της μπάλας επί της επιφάνειας του νερού.

Πρόγραμμα ελέγχου πτηνών:  Το ολοκληρωμένο Σύστημα Ελέγχου Αεροδρομίων της Bird-X ενεργεί ως μία επίθεση σε πολλαπλά αισθητήρια όργανα των πτηνών. Το σύστημα αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά προϊόντα ελέγχου πτηνών, συμπεριλαμβανομένων των Mega Blaster PRO, Critter Blaster PRO, GooseBuster, & Bird Stop. Μαζί, αυτά τα συστήματα επιτίθενται στην άγρια ζωή με 3 διαφορετικές πηγές ήχων εκφοβισμού.

Προτεινόμενα προϊόντα

Κάντε κλικ για λεπτομέρειες.